Citytrip Barcelona?!

Ontdek Barcelona in een aantal dagen met hulp van een Nederlander woonachtig in Barcelona, die de stad op haar duimpje kent.

Barcelona! De grootste stad van Catalonië aan de Middellandse Zee. De stranden liggen letterlijk aan het centrum. Een stad die is onderverdeeld in 10 stadsdistricten. Barcelona heeft naast de negen bouwwerken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan enorm veel bezienswaardigheden. Naast de historie en cultuur heeft Barcelona één van de grootste en omvangrijkste winkelcentra en winkelstraten.
Laat onze Travel Angel in Barcelona jouw perfecte citytrip samenstellen en je begeleiden gedurende jouw stedentrip in Barcelona.

Onze Travel Angel in Barcelona stelt zich voor

Coimbra Portugal Travel Angels

Mijn naam is Robin, ik woon in Barcelona en help je graag met het plannen van jouw ideale stedentrip of vakantie naar Barcelona. Mijn roots liggen in ‘s-Hertogenbosch en ik heb HBO Toerisme gestudeerd in Breda. Na mijn studie heb ik jarenlang gereisd en gewerkt als digitale nomade.

Twee jaar geleden besloot ik om op een vaste plek te gaan wonen, wat Barcelona is geworden. Ik was hier al vaak geweest en voel me er helemaal thuis! De stad heeft historie, cultuur en natuur, een heerlijke lokale keuken, brede stranden, gave evenementen, een grote uitgaansscene, veel winkelmogelijkheden, is omgeven door bergen en heeft een fantastisch klimaat. Barcelona heeft alles voor een perfecte stedentrip of complete vakantie. Ik ben gids op de fiets en deel graag mijn passie, enthousiasme en liefde voor Barcelona tijdens onze fietstour langs alle hoogtepunten.

Met vriendelijke groeten uit Barcelona,
Robin

Wat doet Op Reis met Bo anders?
Door ons persoonlijke advies via WhatsApp krijg je op maat gemaakte voorstellen via de aangemaakte WhatsApp-groep over alles wat jij wilt weten over Barcelona, In de voorbereiding en tijdens jouw citytrip.
Ben je op stedentrip via Op Reis met Bo in Barcelona en wil je eten in een goed restaurant, de top 10 bezienswaardigheden in 1 dag bezoeken of gewoon advies over de stad? Vraag het aan jouw Travel Angel via WhatsApp. Ontdek de stad door de ogen van een local!
Citytrip? Let’s Go!

Plan je reis naar Barcelona met Op Reis met Bo

Een andere citytrip? Bekijk onze Europese bestemmingen.
Citytrip London
Citytrip Porto
Citytrip Valencia
Citytrip Lissabon
Citytrip Praag
Citytrip Coimbra

Neem contact op