Citytrip Coimbra?!

Ontdek Coimbra in een aantal dagen met hulp van een Nederlander woonachtig in Coimbra, die de stad op zijn duimpje kent.

Onze Travel Angels in Coimbra stelt zich voor;

Coimbra Portugal Travel Angels

Hoi. Ik ben José, geboren in 1965 in Haarlem. Al vrij snel nadat ik mijn huidige echtgenoot leerde kennen bleek dat wij allebei een weggestopt verlangen hadden om te emigreren. Weg uit Nederland, weg uit de drukte en het gehaast. Genieten van elkaar, genieten van het leven en genieten van de rust en kleine dingen. 
Waar en hoe we dit wilden doen vormden zich vanzelf door optellen en wegstrepen en zo zijn we per 1 maart 2016 in Valbona komen wonen. Valbona is een klein dorp nabij Arganil op 60 kilometer afstand van Coimbra in Portugal. Wij hebben hier een kleinschalige B&B waar we onze gasten graag willen laten meegenieten. Genieten van dit leven, de prachtige ongerepte natuur, de pitoreske dorpjes, de authentieke sfeer. De rust en kalmte van deze nog niet-toeristische streek. 
Ik organiseer graag uw perfecte vakantie in dit prachtige stukje van Portugal, u hoeft alleen te genieten!

Met vriendelijke groeten uit Portugal,
José

Wat doet Op Reis met Bo anders?
Door ons persoonlijke advies via WhatsApp krijg je op maat gemaakte voorstellen via de aangemaakt WhatsApp-groep over alles wat jij wilt weten over Coimbra, in de voorbereiding en tijdens jouw stedentrip.
Ben je op citytrip via Op Reis met Bo in Coimbra en wil je eten in een goed restaurant, De top 10 bezienswaardigheden in 1 dag bezoeken of
gewoon advies over de stad? Vraag het aan jouw Travel Angel via WhatsApp. Ontdek de stad door de ogen van een local!
Citytrip? Let’s Go!

Plan je citytrip bij Op Reis met Bo

Een andere citytrip? Bekijk onze Europese bestemmingen.
Citytrip Porto
Citytrip Praag
Citytrip Londen
Citytrip Lissabon
Citytrip Barcelona
Citytrip Valencia

Neem contact op