Citytrip Lissabon?!

Ontdek Lissabon in een aantal dagen met hulp van een Nederlander woonachtig in Lissabon, die de stad op haar duimpje kent.
Ontdek de hoofdstad en grootste stad van Portugal. De cultuur, bezienswaardigheden, de parken en de gastronomie maakt Lissabon ideaal voor een korte break.

Laat onze Travel Angel in Lissabon jouw perfecte citytrip samenstellen en je begeleiden gedurende jouw citytrip in Lissabon.

Onze Travel Angel in Lissabon stelt zich voor

Lissabon Portugal Travel Angels

Hey, mijn naam is Stephanie en ik ben een Nederlandstalige gids in Lissabon. Maar eigenlijk heb ik helemaal niets met toerisme. Waar ik wél iets mee heb, zijn mensen. En met Lissabon natuurlijk. Lissabon is hip zonder de tradities uit het oog te verliezen. Daarnaast maken de miradouro's (uitzichtpunten) en de vriendelijke bevolking het zó makkelijk om verliefd te worden op deze stad. Vanaf dag één voelde ik me hier thuis. En dat gevoel breng ik graag over op anderen. Boek je stedentrip via Op reis met Bo, en ik help je om jouw bezoek aan Lissabon onvergetelijk te maken. 

Met vriendelijke groeten uit Lissabon,
Stephanie

Wat doet Op Reis met Bo anders?
Door ons persoonlijke advies via WhatsApp krijg je op maat gemaakte voorstellen via de aangemaakte WhatsApp-groep over alles wat jij wilt weten over Porto, in de voorbereiding en tijdens jouw citytrip.
Ben je op citytrip via Op Reis met Bo in Porto en wil je eten in een goed restaurant, de top 10 bezienswaardigheden in 1 dag bezoeken of gewoon advies over de stad? Vraag het aan jouw Travel Angel via WhatsApp. Ontdek de stad door de ogen van een local!
Citytrip? Let’s Go!

Plan je reis naar Lissabon bij Op Reis met Bo

Een andere citytrip? Bekijk onze Europese bestemmingen.
Citytrip London
Citytrip Praag
Citytrip Valencia
Citytrip Porto
Citytrip Barcelona
Citytrip Coimbra

Neem contact op