Citytrip Londen?!

Ontdek Londen in een aantal dagen met hulp van een Nederlander woonachtig in Londen, die de stad op zijn duimpje kent.

Onze Travel Angel in Londen stelt zich voor

Londen - Engeland Travel Angels

Na 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, woon ik nu inmiddels 3,5 jaar met veel plezier in de fantastische wereldstad Londen. Voor mijn werk in de creatieve industrie ben ik veel onderweg van West naar East en ik ben daardoor voortdurend op de hoogte van de nieuwste restaurants, bars en hotels. Verder bezoek ik in het weekend graag food markets, musea, of maak ik een wandeling door het beeldschone Hyde park
Ik heb vaak een volledig programma van a-z uitgestippeld voor mijn vrienden die overkomen vanuit Nederland. Voor ieder tijdstip op de dag iets anders leuks te doen en deze tips en ideeën deel ik graag met jullie. 
Dus ben je een foodie, of kom je om the shoppen, houd je van kunst óf hang je juist liever aan de bar van een authentieke Engelse pub? Boek dan een trip naar de stad van de Big Ben, want London has it all!

Met vriendelijke groeten uit Londen,
Marilou
 
Wat doet Op Reis met Bo anders?

Door ons persoonlijke advies via WhatsApp krijg je op maat gemaakte voorstellen via de aangemaakte WhatsApp-groep over alles wat jij wilt weten over Londen, in de voorbereiding en tijdens jouw citytrip.
Ben je op citytrip via Op Reis met Bo in Londen en wil je eten in een goed restaurant, De top 10 bezienswaardigheden in 1 dag bezoeken of gewoon advies over de stad? Vraag het aan jouw Travel Angel via WhatsApp. Ontdek de stad door de ogen van een local!
Citytrip? Let’s Go!

Plan je reis naar Londen met Op Reis met Bo

Een andere citytrip? Bekijk onze Europese bestemmingen.
Citytrip Porto
Citytrip Praag
Citytrip Valencia
Citytrip Lissabon
Citytrip Barcelona
Citytrip Coimbra

Neem contact op