Citytrip Praag?!

Ontdek Praag in een aantal dagen met hulp van een Nederlander woonachtig in Praag, die de stad op zijn duimpje kent.

Praag een bijzondere stad in het centrum van westelijk Tsjechië. De stad ligt voor een groot deel in het dal van de rivier de Moldau. Het Historische centrum van de stad staat sinds 1992 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Praag is een van de grootste en oudste steden in Centraal- Europa. De bouwstijlen in Praag zijn zeer verschillend en zijn zeker de moeite waard. De bezienswaardigheden zijn voor het grootste deel te vinden in de binnenstad.

Laat onze Travel Angels in Praag jouw perfecte citytrip samenstellen en je begeleiden gedurende jouw citytrip in Praag.

Onze Travel Angels in Praag stellen zich voor

Praag Tsjechië Travel Angels

Wij, Dennis en Joshua, zijn ooit begonnen met het geven van fietstours in het mooie Praag. Wij zijn beide hier ooit als toerist gekomen, verliefd geworden op de stad en uiteindelijk met veel plezier in Praag gaan wonen!

Door de jaren heen kwamen wij erachter dat er onder Nederlandse en Belgische toeristen meer behoefte ontstond aan uitgebreidere (fiets)tours in het Nederlands. Een tour inclusief hapje en een drankje, een avondprogramma of een tour naar de adembenemende plekken net buiten het centrum. Niet zomaar een standaard stadstour, maar veel meer dan alleen snel de highlights.

Door onze jarenlange ervaring met toeristen in Praag hebben wij een zeer goed beeld gekregen van wat een geslaagde stedentrip naar Praag voor jou inhoudt. Met onze stadstours geven wij je een kans om Praag te ontdekken en als een insider te beleven!

Met vriendelijke groeten uit Praag,
Joshua & Dennis

Wat doet Op Reis met Bo anders?
Door ons persoonlijke advies via WhatsApp krijg je op maat gemaakte voorstellen via de aangemaakte WhatsApp-groep over alles wat jij wilt weten over Praag, in de voorbereiding en tijdens jouw citytrip.
Ben je op stedentrip via Op Reis met Bo in Praag en wil je eten in een goed restaurant, de top 10 bezienswaardigheden in 1 dag bezoeken of gewoon advies over de stad? Vraag het aan jou Travel Angel via WhatsApp. Ontdek de stad door de ogen van een local!
Citytrip? Let’s Go!

Plan je reis naar Praag bij Op Reis met Bo

Een andere citytrip? Bekijk onze Europese bestemmingen.
Citytrip London
Citytrip Porto
Citytrip Valencia
Citytrip Lissabon
Citytrip Barcelona
Citytrip Coimbra

Neem contact op