Citytrip Valencia?!

Ontdek Valencia in een aantal dagen met hulp van een Nederlander woonachtig in Valencia, die de stad op zijn duimpje kent.

Onze Travel Angels in Valencia stellen zich voor;

Valencia Spanje Travel Angels

Hola! Wij zijn Maarten en Joanne en wij hebben begin 2017 Haarlem ingeruild voor het geweldige Valencia. Haarlem is ook heel fijn, maar we hadden simpelweg teveel Spaanse kriebels. In 2011 studeerden wij namelijk in Madrid en daarna is onze liefde voor Spanje nooit meer weggegaan. 
Wij hebben hier in Valencia een eigen website waarop wij schrijven over onze eigen avonturen en geven tips over deze enorm bruisende stad (www.nosvemos.nl). Voor ons is Valencia in vijf woorden: historisch, knus, sfeervol, wonderschoon en gastvrij. Het heeft een geweldig historisch centrum met de mooiste gebouwen, pleinen en musea. De stad barst van de leuke barretjes en gezellige restaurants. Het is een echte fietsstad en niet geheel onbelangrijk: het heeft een zee! Juist de combinatie van stad en strand maakt Valencia echt een heerlijke plek om te bezoeken én om in te wonen!

Met vriendelijke groeten uit Valencia,
Maarten en Joanne

Wat doet Op Reis met Bo anders?
Door ons persoonlijke advies via WhatsApp krijg je op maat gemaakte voorstellen via de aangemaakt WhatsApp-groep over alles wat jij wilt weten over Valencia, in de voorbereiding en tijdens jouw citytrip.
Ben je op citytrip via Op Reis met Bo in Valencia en wil je eten in een goed restaurant, De top 10 bezienswaardigheden in 1 dag bezoeken of gewoon advies over de stad? Vraag het aan jouw Travel Angel via WhatsApp. Ontdek de stad door de ogen van een local!
Citytrip? Let’s Go!

Plan je Citytrip naar Valencia met Op Reis met Bo

Een andere citytrip? Bekijk onze Europese bestemmingen.
Citytrip Porto
Citytrip Praag
Citytrip Londen
Citytrip Lissabon
Citytrip Barcelona
Citytrip Coimbra

Neem contact op