Met WhatsApp jouw reis plannen

Via WhatsApp een stedentrip boeken met persoonlijk advies van een Nederlander die op de bestemming woont, dat is wat Op Reis Met Bo doet.

Stel je voor, je wilt een citytrip boeken naar een bestemming in Europa. Je gaat hiervoor naar Google en tikt in “citytrip Europa”. Het aanbod van online reisorganisaties dat je nu ziet is enorm. Hoe makkelijk is het als je via Whatsapp verschillende berichtjes kunt sturen naar iemand die de stad voor jouw citytrip op zijn duimpje kent en ook nog eens affiniteit hebben met de reisbranche? Dit is mogelijk als je de 5 simpele stappen van Op Reis met Bo volgt.

Wat zijn de 5 simpele stappen van Op Reis met Bo?
Stap 1 – Kies één van de bestemmingen.
Stap 2 – Geef aan met hoeveel personen je wilt gaan.
Stap 3 – Geef je budget per persoon aan.
Stap 4 – Geef aan wanneer je wilt gaan.
Stap 5 – Vul je naam, mobiele nummer en emailadres in en Let’s go!

De stappen worden ook uitgelegd in ons filmpje

Jouw citytrip plannen in een WhatsApp-groep
Er zal na het doorlopen van de stappen door Op Reis met Bo een groeps-app worden aangemaakt, waarin jij de beheerde bent. De Travel Angel op jouw bestemming zal vervolgens via deze WhatsApp-groep contact met je opnemen. Je kunt als je wilt ook gelijk jouw reisgenoten toevoegen aan deze WhatApp-groep. Samen met de Travel Angels kun je de perfecte citytrip gaan plannen. Je krijgt uiteraard persoonlijk advies van de Travel Angel. Als alles vervolgens naar wens is kan de reis geboekt worden. Hiervoor krijg je via WhatsApp een betalingslinkje.

WhatsApp tijdens jouw reis
Let op, het houdt niet op na het boeken van de stedentrip. Ook tijdens de stedenreis kun je via WhatsApp gebruik blijven maken van de kennis van jouw Travel Angel. Houd daarom tijdens de reis jouw smartphone bij de hand. Heb je vragen als “wat is een goed en betaalbaar restaurant bij mij in de buurt?”, “Hoe is het openbaar vervoer geregeld in Barcelona?”, Welke highlights in Lissabon moet ik zeker niet missen?” of “Naar welke plek gaan lokale mensen in Praag in weekend?”. Jouw persoonlijke gids weet het!

Plan nu je eigen citytrip
Ben je klaar om je eigen stedentrip te plannen. Doorloop nu de 5 simpele stappen en maak gebruik van je eigen Travel Angel!

Plan nu je eigen citytrip

Neem contact op