Stage Bij Op Reis met Bo

Wij zijn Op Reis met Bo. Bij ons kunnen cityhoppers via WhatsApp een citytrip boeken met persoonlijk advies van een Nederlander die op de bestemming woont.

Ons doel?! 
De perfecte citytrip, volledig aangesloten op de wensen en interesses van de cityhopper.

Wie zit te wachten op Op Reis met Bo? 
Opreismetbo.nl is er voor elke cityhopper die eenvoudig een onbezorgde en perfecte citytrip wil, volledige afgestemd op de wensen en interesse van de cityhopper en hun gezelschap.
Op Reis met Bo werkt met Travel Angels! Travel Angels zijn Nederlanders woonachtig in Europese steden die Op Reis met Bo aanbiedt. De Travel Angels helpen cityhoppers bij het samenstellen van de perfecte citytrip, simpelweg door een persoonlijk reisaanbod aan te bieden via WhatsApp. De Travel Angel blijft aanspreekpunt voor tips en suggesties gedurende de reis voor een unieke reiservaring.

Onze grote toekomstdroom!
Wij zijn een begrip in de reiswereld. Iedereen die een citytrip wil maken heeft Op reis met Bo top of mind. Door onze persoonlijke aanpak en unieke reisadviezen. Over 5 jaar hebben we onze bestemmingen uitgebreid van 7 naar 30. Op Reis met Bo heeft 25.000 boekingen en 55.000 cityhoppers gerealiseerd.

Heb jij ook grote toekomstdromen? Kom ze realiseren bij Op Reis met Bo!

Wij hebben de volgende stage-jobs beschikbaar.

Internetmarketeer (m/v)
Opleidingsniveau: HBO student Marketing, Communicatie of een ander studierichting waarbij je bijvoorbeeld een minor volgt Internetmarketing!
Case: Analyse - concept, positionering en doelgroep
Specialisme: Strategy, SEO, SEA, Usability, Social Media, Analytics en Online marketing

Ben jij creatief? Doe jij dingen anders? Heb je ambities? Wil je deel uitmaken van iets unieks?
Reageer dan: stage@opreismetbo.nl.

Social Media Content Creator (m/v)
Opleidingsniveau: MBO
Case: Analyse - concept, positionering en doelgroep
Specialisme: Creatief brein, Social Media, Online Communicatie en E-Commerce, Strategy en SEO

Ben jij een projectmatige duizendpoot? Heb je een hand-on instelling?
Reageer dan: stage@opreismetbo.nl.

Waar kom je te werken?! 
Opreismetbo.nl komt uit de koker van TeamCreative gevestigd in Almelo, een mediabedrijf dat zich richt op concept en creatie. Je zal hier in een inspirerende omgeving kunnen werken aan iets moois. Mike Hutten en Marvin Oude Avenhuis staan aan het roer van opreismetbo.nl.

Wat doet Op Reis met Bo anders? 
Op Reis Met Bo: persoonlijk reisadvies via WhatsApp. Het persoonlijke advies dat wij bieden is vandaag de dag niet meer te krijgen op het reisbureau. Op Reis met Bo is in staat relevante, betrouwbare, waardevolle informatie te vinden en die te delen in een betekenisvolle context, hierdoor hebben onze cityhoppers geen last van information overload. De contentcuratie en persoonlijk advies is het antwoord op het grote online reisaanbod waar vakantiegangers wegwijs uit moeten zien te worden.

Neem contact op